KULINARIČNI TEČAJI IN DOGODKI ZA VSAK OKUS!
-
Vsebina darilne škatlice: Darilna kartica za vse razpisane kuharske tečaje v katerikoli vrednosti & slovenski EMO lonček 0,37l Vrednost: Darilna kartica vsebuje vrednost celotnega kuharskega tečaja. Možnost koriščenja: Udeležba na poljubnem kulinaričnem tečaju Kuhaj kot chef ali nakup ostalih izdelkov v naši spletni trgovini. Oblika: Fizični paket Veljavnost: Darilna kartica je veljavna 5 let. Lokacija kuharskih tečajev: Kulinarični center Gastrofuzija, Kajuhova ulica 32 R, 1000 Ljubljana, BTC cona
-
Termini:
- ponedeljek, 13. 10. 2025 (17.00 - 21.00)
- ponedeljek, 17. 11. 2025 (17.00 - 21.00)
- Tradicionalne italijanske omake (di riccota, pesto alla genovese, carbonara)
- Domače testenine
- Kremno rižoto
- Fokačo
-
Termin:
- sreda, 22. 10. 2025 (17.00 - 21.00) - RAZPRODANO
- sreda, 12. 11. 2025 (17.00 - 21.00) - RAZPRODANO
- sreda, 14. 1. 2026 (17.00 - 21.00)
- sreda, 4. 2. 2026 (17.00 - 21.00)
- "Pulled pork" burger
- goveja tagliata na rukoli
- goveji zrezki v čebulni omaki
- steaki za vsako priložnost (t-bone,...)
-
Termini:
- torek, 18. 11. 2025 (17.00 - 21.00)
- Tradicionalni ribji brodet
- Morsko ribo (orada) pečeno v soli
- Pljukanci z mediteransko omako
- Pečeno mediteransko polento
- Hobotnico (sous-vide) v solati
-
Termin:
- sreda, 8. 10. 2025 (17.00 – 21.00) - RAZPRODANO
- ponedeljek, 24. 11. 2025 (17.00 – 21.00)
- Ramen - japonska juha z rezanci, algami in zelenjavo (ribja in mesna jušna osnova)
- Gyoza - mesni in zelenjavni japonski žepki
- osnovne kuharske tehnike in postopke priprave jedi
- spoznavanje japonskih začimb
- ... in še mnogo več
-
Termin:
- sobota, 25. 10. 2025 (17.00 - 21.00) - RAZPRODANO
- Pad thai
- Tom Yum
- Spring rolls
- Bua loy - riževe kroglice v kokosovem mleku
- osnovne kuharske tehnike in postopke priprave jedi
- spoznavanje tajskih začimb in zelišč
- ... in še mnogo več
-
Termin:
- torek, 28. 10. 2025 (17.00 - 21.00)
Od kitajskih do tajvanskih okusov, naučite se pripravljati prave pristne soparjene štručke (bao buns), zvijati spomladanske zavitke in speči mongolsko meso.Prva dva recepta se je Brina naučila na Gordon Ramsay Akademiji.RECEPTI:- BAO BUNS z ribo (okisana čebula, kumare, majoneza)
- spomladanski zavitki s svinjino, zeljem, korenjem
- mongolsko meso z rižem
TEHNIKE:- BAO BUNS: priprava in delo s testom, učenje japonskega stila cvrtja, kako okisati zelenjavo, kako narediti svojo majonezo, soparjenje
- spomladanski zavitki s svinjino, zeljem, korenjem: cvrtje, učenje različnih nadevov
- mongolsko meso z rižem: praženje v woku, pravilna priprava riža
-
Termin:
- sobota, 13. 9. 2025 (17.00 - 21.00) - RAZPRODANO
- sobota, 15. 11. 2025 (17.00 - 21.00)
- Različne vrste testa: navadno, paradižnikovo, špinačno ter polnozrnato
- Raviole
- Torteline
- Rezance
- Fuže
- Njoke iz ajdove moke
- Različne omake (paradižnikovo, tartufovo, sirovo, pesto ter gobovo omako)
-
Termin:
- ponedeljek, 3. 11. 2025 (17.00 - 21.00)
- Tortilje: pšenične in koruzne
- Tacos tinga - piščanec
- Tacos barbacoa - govedina
- Tacos de pescado - kozice z ananasom
- Tacos de frijoles fritos - pražen fižol
- Omake: Salsa habanera (zelo pekoče), Salsa roja (nežno pekoče), Guacamole, Salsa bianca
- Topingi: Koriander, Čebula v kisu, Pico de gallo, Jalapeno čili v kisu
Osnovne kuharske tehnike in postopke priprave jedi, spoznavanje mehiških začimb in postopkov priprav jedi. Dodatni bonus nasvetov - kaj vse še lahko izpeljete in naredite iz pridobljenega znanja.V ceno kuharske delavnice je vštet predpasnik, začetni prigrizek in vinska spremljava tekom ustvarjanja. -
Termin:
- petek, 17. 10. 2025 (17.00 – 21.00) - RAZPRODANO
- Sushi na različne načine
- Tempura - tipična japonska jed iz zelenjave ali morske hrane, ocvrta
- osnovne kuharske tehnike in postopke priprave jedi
- spoznavanje japonskih začimb
- ... in še mnogo več
-
Vsebina darilne škatlice: Darilna kartica za vse razpisane kuharske tečaje v katerikoli vrednosti & slovenski EMO lonček 0,37l Vrednost: Darilna kartica vsebuje vrednost celotnega kuharskega tečaja. Možnost koriščenja: Udeležba na poljubnem kulinaričnem tečaju Kuhaj kot chef ali nakup ostalih izdelkov v naši spletni trgovini. Oblika: Fizični paket Veljavnost: Darilna kartica je veljavna 5 let. Lokacija kuharskih tečajev: Kulinarični center Gastrofuzija, Kajuhova ulica 32 R, 1000 Ljubljana, BTC cona
-
Termin:
- sobota, 29.11.2025 (17.00 - 21.00)
Ostrige + šampanjec Jakobove pokrovačeZa izvedbo delavnice bo poskrbela priznana chefinja Urška Dolinšek, ki je svoje izkušnje pridobivala v priznanih pariških restavracijah. V ceno kuharske delavnice je vštet predpasnik, začetni prigrizek in vinska spremljava tekom ustvarjanja.- s kostanjevo kremo in praženimi lešniki,
- hrustljavi kruhki
-
Termin:
- torek, 4. 11. 2025 (17:00 - 21:00)
- Guacamole Tradicional – Kremni avokadov namaz s svežimi sestavinami
- Totopos – Domači hrustljavi tortiljini čipsi
- Enchiladas Rojas – Koruzne tortilje v nežni rdeči omaki, polnjene s svežim sirom in prelito s smetano
- Piščančje Flaute – Hrustljavo zviti tacoji, polnjeni z okusno natrgano piščančjo maso
- Salsa – Okusna, pristna mehiška omaka
- Arroz con Leche – Klasičen mehiški mlečni riž
-
Termin:
- NOV TERMIN OBJAVIMO KMALU!
- Guacamole Tradicional – Kremni avokadov namaz s svežimi sestavinami
- Totopos – Domači hrustljavi tortiljini čipsi
- Pozole Rojo – Tradicionalna mehiška juha iz hominija in svinjine
- Salsa – Okusna, pristna mehiška omaka
- Arroz con Leche – Klasičen mehiški mlečni riž
- Hibiscus Limonada – Osvežujoča pijača s cvetličnim in citrusnim pridihom
-
Termin:
- ponedeljek, 10. 11. 2025 (17.00 - 21.00)
- ponedeljek, 1. 12. 2025 (17.00 - 21.00)
-
Telečja jetrca
-
Krškopoljski tomahawk
-
Ribeye (slovenska govedina)
-
Cowboy steak (tomahawk, slovenska govedina)
-
Piščanec – opcijsko za tiste, ki želijo raziskati tudi lažje mesne tone.