KULINARIČNI TEČAJI IN DOGODKI ZA VSAK OKUS!

  • Možnosti koriščenja: Udeležba na poljubnem kulinaričnem tečaju Kuhaj kot chef.  Bon lahko koristite tudi za ostale nakupe v naši spletni trgovini Aktualne tečaje in termine sproti posodabljamo na https://www.gastrofuzija.si/kuharski-tecaji/: Oblika: Spletni kulinarični darilni bon s posvetilom za prejemnika. Koda za uporabo darilnega bona je generirana ob vašem plačilu in je skupaj s posvetilom samodejno poslana na naveden elektronski naslov. Za dodatne informacije nam pišite na info@gastrofuzija.si ali pa nas pokličite na številko 041 718 610. Veljavnost: Darilni bon je veljaven 5 let. Lokacija kuharskih tečajev: Kulinarični center Gastrofuzija (Kajuhova ulica 32 R, 1000 Ljubljana, BTC cona)
  • Vsebina darilne škatlice: Darilna kartica za vse razpisane kuharske tečaje v katerikoli vrednosti & slovenski EMO lonček 0,37l Vrednost: Darilna kartica vsebuje vrednost celotnega kuharskega tečaja. Možnost koriščenja: Udeležba na poljubnem kulinaričnem tečaju Kuhaj kot chef ali nakup ostalih izdelkov v naši spletni trgovini. Oblika: Fizični paket Veljavnost: Darilna kartica je veljavna 5 let. Lokacija kuharskih tečajev: Kulinarični center Gastrofuzija, Kajuhova ulica 32 R, 1000 Ljubljana, BTC cona
  • Termini:
    • ponedeljek, 13. 10. 2025 (17.00 - 21.00) 
    • ponedeljek, 17. 11. 2025 (17.00 - 21.00)
    Zahtevnost: ❤️️❤️️ Izvajalec tečaja: Boštjan Palčič Kraj: Kulinarični center Gastrofuzija (Kajuhova ulica 32 R, 1000 Ljubljana, BTC cona) Pripravljali bomo:
    • Tradicionalne italijanske omake (di riccota, pesto alla genovese, carbonara)
    • Domače testenine
    • Kremno rižoto
    • Fokačo
    V ceno kuharske delavnice je vštet predpasnik, začetni prigrizek in vinska spremljava tekom ustvarjanja.
    Podari z darilnim bonom
  • Termin:

    • sreda, 22. 10. 2025 (17.00 - 21.00) - RAZPRODANO
    • sreda, 12. 11. 2025 (17.00 - 21.00) - RAZPRODANO
    • sreda, 14. 1. 2026 (17.00 - 21.00) 
    • sreda, 4. 2. 2026 (17.00 - 21.00)
    Izvajalec tečaja: Jure Starman Zahtevnost: ❤️ ❤️  Kraj: Kulinarični center Gastrofuzija (Kajuhova ulica 32 R, 1000 Ljubljana, BTC cona) Kaj bomo pripravljali:
    • "Pulled pork" burger
    • goveja tagliata na rukoli
    • goveji zrezki v čebulni omaki
    • steaki za vsako priložnost (t-bone,...)
    V ceno kuharske delavnice je vštet predpasnik, začetni prigrizek in vinska spremljava tekom ustvarjanja.
    Podari z darilnim bonom
  • Termini:
    • torek, 18. 11. 2025 (17.00 - 21.00)
    Zahtevnost: ❤️ ❤️  Izvajalec tečaja: Boštjan Palčič Kraj: Kulinarični center Gastrofuzija (Kajuhova ulica 32 R, 1000 Ljubljana, BTC cona) Pripravljali bomo:
    • Tradicionalni ribji brodet
    • Morsko ribo (orada) pečeno v soli
    • Pljukanci z mediteransko omako
    • Pečeno mediteransko polento
    • Hobotnico (sous-vide) v solati
    V ceno kuharske delavnice je vštet predpasnik, začetni prigrizek in vinska spremljava tekom ustvarjanja.
    Podari z darilnim bonom
  • Termin: 
    • sreda, 8. 10. 2025 (17.00 – 21.00) - RAZPRODANO
    • ponedeljek, 24. 11. 2025 (17.00 – 21.00) 
    Zahtevnost: ❤️️❤️️ Izvajalka tečaja: Chinatsu Nakajima (tečaj poteka v slovenskem jeziku) Kraj: Kulinarični center Gastrofuzija (Kajuhova ulica 32 R, 1000 Ljubljana, BTC cona) Kaj bomo pripravljali:
    • Ramen - japonska juha z rezanci, algami in zelenjavo (ribja in mesna jušna osnova)
    • Gyoza - mesni in zelenjavni japonski žepki
    Osvojili boste:
    • osnovne kuharske tehnike in postopke priprave jedi
    • spoznavanje japonskih začimb 
    • ... in še mnogo več
    V ceno kuharske delavnice je vštet predpasnik, začetni prigrizek in vinska spremljava tekom ustvarjanja.
    Podari z darilnim bonom
  • Termin: 
    • sobota, 25. 10. 2025 (17.00 - 21.00) - RAZPRODANO
    Kmalu sporočimo nov termin! Zahtevnost: ❤️️❤️️❤️️ Izvajalec tečaja: Kristjan Kitner Kraj: Kulinarični center Gastrofuzija (Kajuhova ulica 32 R, 1000 Ljubljana, BTC cona) Kaj bomo pripravljali:
    • Pad thai
    • Tom Yum
    • Spring rolls
    • Bua loy - riževe kroglice v kokosovem mleku
    Osvojili boste:
    • osnovne kuharske tehnike in postopke priprave jedi
    • spoznavanje tajskih začimb in zelišč
    • ... in še mnogo več
    V ceno kuharske delavnice je vštet predpasnik, začetni prigrizek in vinska spremljava tekom ustvarjanja.
    Podari z darilnim bonom
  • Termin:
    • torek, 28. 10. 2025 (17.00 - 21.00)
    Kraj / place: Kulinarični center Gastrofuzija (Kajuhova ulica 32 R, 1000 Ljubljana, BTC cona) Izvajalka:  Brina Robinik Kobal
    Od kitajskih do tajvanskih okusov, naučite se pripravljati prave pristne soparjene štručke (bao buns), zvijati spomladanske zavitke in speči mongolsko meso.
    Prva dva recepta se je Brina naučila na Gordon Ramsay Akademiji.
    RECEPTI:
    • BAO BUNS z ribo (okisana čebula, kumare, majoneza)
    • spomladanski zavitki s svinjino, zeljem, korenjem
    • mongolsko meso z rižem
    TEHNIKE:
    • BAO BUNS: priprava in delo s testom, učenje japonskega stila cvrtja, kako okisati zelenjavo, kako narediti svojo majonezo, soparjenje
    • spomladanski zavitki s svinjino, zeljem, korenjem: cvrtje, učenje različnih nadevov
    • mongolsko meso z rižem: praženje v woku, pravilna priprava riža
    V ceno kuharske delavnice je vštet predpasnik, začetni prigrizek in vinska spremljava tekom ustvarjanja.
    Podari z darilnim bonom
  • Termin: 
    • sobota, 13. 9. 2025 (17.00 - 21.00) - RAZPRODANO
    • sobota, 15. 11. 2025 (17.00 - 21.00)
    Zahtevnost: ❤️ ❤️  Izvajalka tečaja: Alma Rekić Kraj: Kulinarični center Gastrofuzija (Kajuhova ulica 32 R, 1000 Ljubljana, BTC cona) ali Barbarella studio, Središka ulica 4, Ljubljana Pripravljali bomo:
    • Različne vrste testa: navadno, paradižnikovo, špinačno ter polnozrnato
    • Raviole
    • Torteline
    • Rezance
    • Fuže
    • Njoke iz ajdove moke
    • Različne omake (paradižnikovo, tartufovo, sirovo, pesto ter gobovo omako)
    V ceno kuharske delavnice je vštet predpasnik, začetni prigrizek in vinska spremljava tekom ustvarjanja.
    Podari z darilnim bonom
  • Termin:
    • ponedeljek, 3. 11. 2025 (17.00 - 21.00)
    Zahtevnost: ❤️️❤️️ Izvajalec tečaja: Kristjan Kitner Kraj: Kulinarični center Gastrofuzija (Kajuhova ulica 32 R, 1000 Ljubljana, BTC cona) Pripravljali bomo:
    • Tortilje: pšenične in koruzne
    • Tacos tinga - piščanec
    • Tacos barbacoa - govedina
    • Tacos de pescado - kozice z ananasom
    • Tacos de frijoles fritos - pražen fižol
    • Omake: Salsa habanera (zelo pekoče), Salsa roja (nežno pekoče), Guacamole, Salsa bianca
    • Topingi: Koriander, Čebula v kisu, Pico de gallo, Jalapeno čili v kisu
    Osvojili boste:
    Osnovne kuharske tehnike in postopke priprave jedi, spoznavanje mehiških začimb in postopkov priprav jedi. Dodatni bonus nasvetov - kaj vse še lahko izpeljete in naredite iz pridobljenega znanja.
    V ceno kuharske delavnice je vštet predpasnik, začetni prigrizek in vinska spremljava tekom ustvarjanja.
    Podari z darilnim bonom
  • Termin:
    • petek, 17. 10. 2025 (17.00 – 21.00) - RAZPRODANO
    Nov termin objavimo kmalu! Zahtevnost: ❤️️❤️️ Izvajalka tečaja: Chinatsu Nakajima (tečaj poteka v slovenskem jeziku) Kraj: Kulinarični center Gastrofuzija (Kajuhova ulica 32 R, 1000 Ljubljana, BTC cona) Kaj bomo pripravljali:
    • Sushi na različne načine
    • Tempura - tipična japonska jed iz zelenjave ali morske hrane, ocvrta
    Osvojili boste:
    • osnovne kuharske tehnike in postopke priprave jedi
    • spoznavanje japonskih začimb 
    • ... in še mnogo več
    V ceno kuharske delavnice je vštet predpasnik, začetni prigrizek in vinska spremljava tekom ustvarjanja.
    Podari z darilnim bonom
  • Vsebina darilne škatlice: Darilna kartica za vse razpisane kuharske tečaje v katerikoli vrednosti & slovenski EMO lonček 0,37l Vrednost: Darilna kartica vsebuje vrednost celotnega kuharskega tečaja. Možnost koriščenja: Udeležba na poljubnem kulinaričnem tečaju Kuhaj kot chef ali nakup ostalih izdelkov v naši spletni trgovini. Oblika: Fizični paket Veljavnost: Darilna kartica je veljavna 5 let. Lokacija kuharskih tečajev: Kulinarični center Gastrofuzija, Kajuhova ulica 32 R, 1000 Ljubljana, BTC cona
  • Termin:
    • sobota, 29.11.2025 (17.00 - 21.00) 
    Kraj / place: Kulinarični center Gastrofuzija (Kajuhova ulica 32 R, 1000 Ljubljana, BTC cona) Izvajalka: Urška Dolinšek Za pričetek: francoski šampanjec in prigrizek dobrodošlice Dogodek bodo spremljale penine in vina nagrajenih vrhunskih slovenskih vinarjev (iz Goriških Brd in Prlekije). Za vse dodatne informacije pokličite 041 718 610. Pripravljali bomo:
    Ostrige + šampanjec Jakobove pokrovače
    • s kostanjevo kremo in praženimi lešniki,
    • hrustljavi kruhki
    Losos v srajčki (Vol au vent)
    Karamelizirana jabolčna pita (Tarte Tatin)
    Za izvedbo delavnice bo poskrbela priznana chefinja Urška Dolinšek, ki je svoje izkušnje pridobivala v priznanih pariških restavracijah.  V ceno kuharske delavnice je vštet predpasnik, začetni prigrizek in vinska spremljava tekom ustvarjanja.
  • Termin: 
    • torek, 4. 11. 2025 (17:00 - 21:00)
    Zahtevnost: ❤️️❤️️ Izvajalec tečaja: Cyntia Reyes Kraj: Kulinarični center Gastrofuzija (Kajuhova ulica 32 R, 1000 Ljubljana, BTC cona) Tečaj poteka v angleškem jeziku. Kaj bomo pripravljali:
    • Guacamole Tradicional – Kremni avokadov namaz s svežimi sestavinami
    • Totopos – Domači hrustljavi tortiljini čipsi
    • Enchiladas Rojas – Koruzne tortilje v nežni rdeči omaki, polnjene s svežim sirom in prelito s smetano
    • Piščančje Flaute – Hrustljavo zviti tacoji, polnjeni z okusno natrgano piščančjo maso
    • Salsa – Okusna, pristna mehiška omaka
    • Arroz con Leche – Klasičen mehiški mlečni riž
    V ceno kuharske delavnice je vštet predpasnik, začetni prigrizek in vinska spremljava tekom ustvarjanja.
    Podari z darilnim bonom
  • Material: 100 % bombaž z akrilnim premazom
  • Termin: 
    • NOV TERMIN OBJAVIMO KMALU! 
    Trenutno je na voljo tečaj: Okusi Mehike: Tradicionalna kuhinja s Cyntio Zahtevnost: ❤️️❤️️ Izvajalec tečaja: Cyntia Reyes Kraj: Kulinarični center Gastrofuzija (Kajuhova ulica 32 R, 1000 Ljubljana, BTC cona) Tečaj poteka v angleškem jeziku. Kaj bomo pripravljali:
    • Guacamole Tradicional – Kremni avokadov namaz s svežimi sestavinami
    • Totopos – Domači hrustljavi tortiljini čipsi
    • Pozole Rojo – Tradicionalna mehiška juha iz hominija in svinjine
    • Salsa – Okusna, pristna mehiška omaka
    • Arroz con Leche – Klasičen mehiški mlečni riž
    • Hibiscus Limonada – Osvežujoča pijača s cvetličnim in citrusnim pridihom
    V ceno kuharske delavnice je vštet predpasnik, začetni prigrizek in vinska spremljava tekom ustvarjanja.
    Podari z darilnim bonom
  • Termin:

    • ponedeljek, 10. 11. 2025 (17.00 - 21.00) 
    • ponedeljek, 1. 12. 2025 (17.00 - 21.00) 
    Izvajalec tečaja: Maj Novaković Zahtevnost: ❤️ ❤️ ❤️ Kraj: Kulinarični center Gastrofuzija (Kajuhova ulica 32 R, 1000 Ljubljana, BTC cona) Kaj bomo pripravljali:
    • Telečja jetrca

    • Krškopoljski tomahawk

    • Ribeye (slovenska govedina)

    • Cowboy steak (tomahawk, slovenska govedina)

    • Piščanec – opcijsko za tiste, ki želijo raziskati tudi lažje mesne tone.

    V ceno kuharske delavnice je vštet predpasnik, začetni prigrizek in vrhunska vinska spremljava tekom ustvarjanja.
    Podari z darilnim bonom

Naslov

Pojdi na vrh