KULINARIČNI TEČAJI IN DOGODKI ZA VSAK OKUS!
-
Vsebina darilne škatlice: Darilna kartica za vse razpisane kuharske tečaje v katerikoli vrednosti & slovenski EMO lonček 0,37l Vrednost: Darilna kartica vsebuje vrednost celotnega kuharskega tečaja. Možnost koriščenja: Udeležba na poljubnem kulinaričnem tečaju Kuhaj kot chef ali nakup ostalih izdelkov v naši spletni trgovini. Oblika: Fizični paket Veljavnost: Darilna kartica je veljavna 5 let. Lokacija kuharskih tečajev: Kulinarični center Gastrofuzija, Kajuhova ulica 32 R, 1000 Ljubljana, BTC cona
-
Termini:
- torek, 3. 2. 2026 (17.00 - 21.00)
- ponedeljek, 23. 3. 2026 (17.00 - 21.00)
- Tradicionalne italijanske omake (di riccota, pesto alla genovese, carbonara)
- Domače testenine
- Kremno rižoto
- Fokačo
-
Termin:
- sreda, 14. 1. 2026 (17.00 - 21.00)
- sreda, 4. 2. 2026 (17.00 - 21.00)
- sreda, 4. 3. 2026 (17.00 - 21.00)
- sreda, 28. 3. 2026 (17.00 - 21.00)
V ceno kuharske delavnice je vštet predpasnik, začetni prigrizek in vinska spremljava tekom ustvarjanja.- "Pulled pork" burger
- goveja tagliata na rukoli
- goveji zrezki v čebulni omaki
- steaki za vsako priložnost (t-bone,...)
-
Termini:
- torek, 27. 1. 2026 (17.00 - 21.00)
- ponedeljek, 16. 3. 2026 (17.00 - 21.00)
- Tradicionalni ribji brodet
- Morsko ribo (orada) pečeno v soli
- Pljukanci z mediteransko omako
- Pečeno mediteransko polento
- Hobotnico (sous-vide) v solati
-
Termin:
- ponedeljek, 26. 1. 2026 (17.30 – 21.30) - RAZPRODANO!
- torek, 3. 3. 2026 (17.30 – 21.30) - RAZPRODANO! Nove termine razpišemo kmalu.
- Ramen - japonska juha z rezanci, algami in zelenjavo (ribja in mesna jušna osnova)
- Gyoza - mesni in zelenjavni japonski žepki
- osnovne kuharske tehnike in postopke priprave jedi
- spoznavanje japonskih začimb
- ... in še mnogo več
-
Termin:
- petek, 9. 1. 2026 (17.00 - 21.00) - RAZPRODANO
- ponedeljek, 2. 3. 2026 (17.00 - 21.00)
- petek, 20. 3. 2026 (17.00 - 21.00)
Osvojili boste:- Pad thai
- Tom Yum
- Spring rolls
- Bua loy - riževe kroglice v kokosovem mleku
- osnovne kuharske tehnike in postopke priprave jedi
- spoznavanje tajskih začimb in zelišč
- ... in še mnogo več
-
Termin:
- torek, 20. 1. 2026 (17.00 - 21.00) - RAZPRODANO Nove termine razpišemo po novem letu.
Od kitajskih do tajvanskih okusov, naučite se pripravljati prave pristne soparjene štručke (bao buns), zvijati spomladanske zavitke in speči mongolsko meso.Prva dva recepta se je Brina naučila na Gordon Ramsay Akademiji.RECEPTI:V ceno kuharske delavnice je vštet predpasnik, začetni prigrizek in vinska spremljava tekom ustvarjanja.- BAO BUNS z ribo (okisana čebula, kumare, majoneza)
- spomladanski zavitki s svinjino, zeljem, korenjem
- mongolsko meso z rižem
TEHNIKE:- BAO BUNS: priprava in delo s testom, učenje japonskega stila cvrtja, kako okisati zelenjavo, kako narediti svojo majonezo, soparjenje
- spomladanski zavitki s svinjino, zeljem, korenjem: cvrtje, učenje različnih nadevov
- mongolsko meso z rižem: praženje v woku, pravilna priprava riža
-
Termin:
- sobota, 24. 1. 2026 (17.00 - 21.00)
- Različne vrste testa: navadno, paradižnikovo, špinačno ter polnozrnato
- Raviole
- Torteline
- Rezance
- Fuže
- Njoke iz ajdove moke
- Različne omake (paradižnikovo, tartufovo, sirovo, pesto ter gobovo omako)
-
Termin:
- torek, 13. 1. 2026 (17.00 - 21.00)
- sobota, 7. 3. 2026 (17.00 - 21.00)
Osvojili boste:- Tortilje: pšenične in koruzne
- Tacos tinga - piščanec
- Tacos barbacoa - govedina
- Tacos de pescado - kozice z ananasom
- Tacos de frijoles fritos - pražen fižol
- Omake: Salsa habanera (zelo pekoče), Salsa roja (nežno pekoče), Guacamole, Salsa bianca
- Topingi: Koriander, Čebula v kisu, Pico de gallo, Jalapeno čili v kisu
Osnovne kuharske tehnike in postopke priprave jedi, spoznavanje mehiških začimb in postopkov priprav jedi. Dodatni bonus nasvetov - kaj vse še lahko izpeljete in naredite iz pridobljenega znanja.V ceno kuharske delavnice je vštet predpasnik, začetni prigrizek in vinska spremljava tekom ustvarjanja. -
Termin:
- ponedeljek, 19. 1. 2026 (17.30 – 21.30) - RAZPRODANO
- petek, 13. 2. 2026 (17.30 – 21.30)
- Sushi na različne načine
- Tempura - tipična japonska jed iz zelenjave ali morske hrane, ocvrta
- osnovne kuharske tehnike in postopke priprave jedi
- spoznavanje japonskih začimb
- ... in še mnogo več
-
Vsebina darilne škatlice: Darilna kartica za vse razpisane kuharske tečaje v katerikoli vrednosti & slovenski EMO lonček 0,37l Vrednost: Darilna kartica vsebuje vrednost celotnega kuharskega tečaja. Možnost koriščenja: Udeležba na poljubnem kulinaričnem tečaju Kuhaj kot chef ali nakup ostalih izdelkov v naši spletni trgovini. Oblika: Fizični paket Veljavnost: Darilna kartica je veljavna 5 let. Lokacija kuharskih tečajev: Kulinarični center Gastrofuzija, Kajuhova ulica 32 R, 1000 Ljubljana, BTC cona
-
Termin:
- sobota, 31.1.2026 (17.00 - 21.00)
- sobota, 28.3.2026 (17.00 - 21.00)
Ostrige + šampanjec Jakobove pokrovačeZa izvedbo delavnice bo poskrbela priznana chefinja Urška Dolinšek, ki je svoje izkušnje pridobivala v priznanih pariških restavracijah. V ceno kuharske delavnice je vštet predpasnik, začetni prigrizek in vinska spremljava tekom ustvarjanja. *Ob unovčenju darilnega bona se doplača razlika do polne cene tečaja.- s kostanjevo kremo in praženimi lešniki,
- hrustljavi kruhki
-
Termin:
- ponedeljek, 9. 2. 2026 (17:00 - 21:00)
- torek, 31. 3. 2026 (17:00 - 21:00)
V ceno kuharske delavnice je vštet predpasnik, začetni prigrizek in vinska spremljava tekom ustvarjanja.- Guacamole Tradicional – Kremni avokadov namaz s svežimi sestavinami
- Totopos – Domači hrustljavi tortiljini čipsi
- Enchiladas Rojas – Koruzne tortilje v nežni rdeči omaki, polnjene s svežim sirom in prelito s smetano
- Piščančje Flaute – Hrustljavo zviti tacoji, polnjeni z okusno natrgano piščančjo maso
- Salsa – Okusna, pristna mehiška omaka
- Arroz con Leche – Klasičen mehiški mlečni riž
-
Termin:
- NOVI TERMINI V PRIPRAVI (okvirno do 15.12. razpišemo nove termine)
V ceno kuharske delavnice je vštet predpasnik, začetni prigrizek in vrhunska vinska spremljava tekom ustvarjanja.-
Telečja jetrca / čufti
-
Krškopoljski tomahawk
-
Ribeye (slovenska govedina)
-
Cowboy steak (tomahawk, slovenska govedina)
-
Piščanec – opcijsko za tiste, ki želijo raziskati tudi lažje mesne tone.
-
Termin:
- NOV TERMIN OBJAVIMO KMALU!
V ceno kuharske delavnice je vštet predpasnik, začetni prigrizek in vinska spremljava tekom ustvarjanja.- Guacamole Tradicional – Kremni avokadov namaz s svežimi sestavinami
- Totopos – Domači hrustljavi tortiljini čipsi
- Pozole Rojo – Tradicionalna mehiška juha iz hominija in svinjine
- Salsa – Okusna, pristna mehiška omaka
- Arroz con Leche – Klasičen mehiški mlečni riž
- Hibiscus Limonada – Osvežujoča pijača s cvetličnim in citrusnim pridihom