KULINARIČNI TEAM BUILDING

Vrhunska kulinarika vsebuje vse elemente vrhunskega poslovanja, hkrati pa kuhanje dokazano povezuje in zbližuje, zato je kulinarični team building odličen način povezovanja in nadgradnje delovanja vašega tima.

Naša prednost je ravno prava mešanica poslovnosti, strokovnosti, simpatičnosti in zabavnosti. Kulinarični business team building izvajajo strokovnjaki z več desetletnimi izkušnjami iz profesionalne kulinarike, trženja ter komunikacije. Udeleženci so središče delavnice in sami poskrbijo za vse pod budnimi mentorskim vodstvom. Končni program je sestavljen po željah naročnika.

POSLOVNI ELEMENTI: Komunikacija, pristop, načrtovanje, iznajdljivost, delitev vlog, pogajalske spretnosti, reševanje konfliktov.

KONTAKT

CILJ IN NAMEN

Kulinarični business team building je namenjen večjemu povezovanju, medosebnem spoznavanju ter povečani učinkovitosti obstoječih in novih timov znotraj oddelka ali med oddelki, ki se odvija v sproščenem in stimulativnem okolju na zabaven način.

NAŠE PREDNOSTI

Ravno prava mešanica poslovnosti, strokovnosti, simpatičnosti in zabavnosti. Kulinarični business team building izvajajo strokovnjaki z več desetletnimi izkušnjami iz profesionalne kulinarike, trženja ter komunikacije. Udeleženci so središče delavnice in sami poskrbijo za vse pod budnimi mentorskim vodstvom. Končni program je sestavljen po željah naročnika.

POSLOVNI ELEMENTI

Komunikacija, pristop, načrtovanje, iznajdljivost, delitev vlog, pogajalske spretnosti, reševanje konfliktov.

IMATE VPRAŠANJE?
KONTAKTIRAJTE NAS