Termin:
- sreda, 16. 7. 2025 (17.00 – 21.00)
Zahtevnost: ❤️️❤️️
Izvajalec tečaja: Kristjan Kitner
Kraj: Kulinarični center Gastrofuzija (Dolenjska cesta 242, Ljubljana Rudnik)
Pripravljali bomo:
- Tortilje: pšenične in koruzne
- Tacos tinga – piščanec
- Tacos barbacoa – govedina
- Tacos de pescado – kozice z ananasom
- Tacos de frijoles fritos – pražen fižol
- Omake: Salsa habanera (zelo pekoče), Salsa roja (nežno pekoče), Guacamole, Salsa bianca
- Topingi: Koriander, Čebula v kisu, Pico de gallo, Jalapeno čili v kisu
Osvojili boste:
Osnovne kuharske tehnike in postopke priprave jedi, spoznavanje mehiških začimb in postopkov priprav jedi. Dodatni bonus nasvetov – kaj vse še lahko izpeljete in naredite iz pridobljenega znanja.
V ceno kuharske delavnice je vštet predpasnik, začetni prigrizek in vinska spremljava tekom ustvarjanja.