Tacosi, tortilje in salse

89,00

NA ZALOGI

Termin:

  • sreda, 16. 7. 2025 (17.00 – 21.00) 

Zahtevnost: ❤️️❤️️

Izvajalec tečaja: Kristjan Kitner

Kraj: Kulinarični center Gastrofuzija (Dolenjska cesta 242, Ljubljana Rudnik)

Pripravljali bomo:

  • Tortilje: pšenične in koruzne
  • Tacos tinga – piščanec
  • Tacos barbacoa – govedina
  • Tacos de pescado – kozice z ananasom
  • Tacos de frijoles fritos – pražen fižol
  • Omake: Salsa habanera (zelo pekoče), Salsa roja (nežno pekoče), Guacamole, Salsa bianca
  • Topingi: Koriander, Čebula v kisu, Pico de gallo, Jalapeno čili v kisu

Osvojili boste:

Osnovne kuharske tehnike in postopke priprave jedi, spoznavanje mehiških začimb in postopkov priprav jedi. Dodatni bonus nasvetov – kaj vse še lahko izpeljete in naredite iz pridobljenega znanja.

V ceno kuharske delavnice je vštet predpasnik, začetni prigrizek in vinska spremljava tekom ustvarjanja.

Podari z darilnim bonom

Opis

Program:

Po krajšem uvodu in spoznavanju vas bo Kristjan Kitner zapeljal v svet tacosov – okusne mehiške hrane. Na tečaju se boste učili pripraviti koruzne in pšenične tortilje, tri različne tipe tacosov (mesni, ribji in vegi), različne omake in topinge.

Lahko se prijavite v skupini ali kot posamezniki – v obeh primerih je odlično vzdušje zagotovljeno!

Minimalna udeležba na delavnicah je 4.

 

Dodatne informacije

ŽELENI TERMIN

sreda, 16. 7. 2025, sobota, 14. 6. 2025

Morda vam bo prav tako všeč…

Naslov

Pojdi na vrh