KONTAKT

GASTROFUZIJA D.O.O.

Topniška 43, 1000 Ljubljana

info@gastrofuzija.si

041 718 610

05 981 80 93

MNENJA UDELEŽENCEV

V Društvu za marketing Slovenije za udeležence Marketinške akademije pripravljamo raznolik program, poln odličnih strokovnih vsebin. Poleg izobraževanja so pomemben del akademije tudi neformalna druženja udeležencev. A tudi na dogodkih, ki so namenjeni predvsem druženju, glede odličnosti ne sprejemamo kompromisov. Kulinarični teambuilding, ki so nam ga pripravili na Gastrofuziji, je bil zares izvrstno doživetje. Udeleženci akademije, ki se pred kuharsko delavnico praktično niso poznali, so hitro sestavili ekipe in se odlično znašli v razvozlavanju kreativnih receptov, ki so nastali pod taktirko naših kuharjev. Ti so kuhanje popestrili še z nepričakovanimi izzivi, kar pa udeležencev ni zmedlo in dokazali so, da se odlično znajdejo tudi v nepredvidljivih situacijah. Rezultat večera – izvrstna večerja in zadovoljni obrazi 🙂

Tanja Kavran, Izvršna direktorica, Društvo za marketing Slovenije – DMS

Kulinarična delavnica ima vse elemente potrebne za uspešno delovanje tima…priprava, razdelitev vlog (vsak člen je pomemben), timing, usklajenost, energija, dopolnjevanje, spoštovanje, preciznost, kreativnost, timski duh, a z dozo individualnosti, rezultat in uspeh, katerega vsak člen tima dejansko okusi. ČE povzamem, je kulinarična delavnica timsko delo z uspehom, ki ga lahko okusite.

Ivana Vrviščar, direktorica prodaje Generali d.d., Generali d.d.

Boštjan in ekipa Gastrofuzije so nam pripravili točno to kar smo iskali, malce drugačno druženje s poslovnimi partnerji. Pisana družba, skrbno izbrane sestavine in recepti ter mojstsko vodenje, so ustvarili nepozaben večer. Najboljši dokaz tega so bili zadovoljni nasmeški ob odhodu in pohvale, ki so prihajale še vse naslednje dni.

Sašo Palčič, Chief happiness officer, MADWISE Performance Marketing

Najlepša hvala Primožu in Boštjanu za organizacijo najboljšega kuharskega teambuildinga. Naša skupina 10ih sodelavcev je nekaj ur uživala pod budnim očesom kuharskega chefa Boštjana, ki je odlično vodil povezovanje sodelujočih, vzpodbujal sodelovanje na zelo nevsiljiv način in s svojo prisotnostjo omogočil sproščenost ter uživanje v nutricionističnih veščinah.

Matjaž Hoyer, direktor, Advise d.o.o.
IMATE VPRAŠANJE?
KONTAKTIRAJTE NAS