Azijska kulinarika z Brino

NA ZALOGI

Termin:

Nove termine razpišemo v juniju.

Kraj / place: Kulinarični center Gastrofuzija (Dolenjska cesta 242, Ljubljana Rudnik)

Izvajalka:  Brina Robinik Kobal

Od kitajskih do tajvanskih okusov, naučite se pripravljati prave pristne soparjene štručke (bao buns), zvijati spomladanske zavitke in speči mongolsko meso.
Prva dva recepta se je Brina naučila na Gordon Ramsay Akademiji.
RECEPTI:
  • BAO BUNS z ribo (okisana čebula, kumare, majoneza)
  • spomladanski zavitki s svinjino, zeljem, korenjem
  • mongolsko meso z rižem
TEHNIKE:
  • BAO BUNS: priprava in delo s testom, učenje japonskega stila cvrtja, kako okisati zelenjavo, kako narediti svojo majonezo, soparjenje
  • spomladanski zavitki s svinjino, zeljem, korenjem: cvrtje, učenje različnih nadevov
  • mongolsko meso z rižem: praženje v woku, pravilna priprava riža

V ceno kuharske delavnice je vštet predpasnik, začetni prigrizek in vinska spremljava tekom ustvarjanja.

Podari z darilnim bonom

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

Program:

Po pozdravnem nagovoru in kratki predstavitvi programa vas bomo popeljali v svet od kitajskih do tajvanskih okusov, se naučili pripravljati prave pristne soparjene štručke (bao buns), zvijati spomladanske zavitke in speči mongolsko meso.

Naučite se pripravljati azijske jedi in navdušite svoje najbližje na naslednjem družinskem kosilu.

Skupaj z našimi chefi bomo pripravili okusne jedi, se zabavali in seveda vse, kar bomo skupaj skuhali, bomo tudi pojedli.

Delavnico bo vodila Brina Robinik Kobal, tekmovalka Masterchefa, se izobraževala na Akademiji Gordon Ramsayja, trenutno pa dela v restavraciji JAZ by Ana Roš.

Naslov

Pojdi na vrh