Kulinarični virtualni team building

Večina nas je že popolnoma osvojila delo od doma oziroma delo na daljavo. Prav tako le to postaja čedalje močnejši svetovni trend, saj bodo nekatera podjetja tudi ob sproščanju ukrepov ohranila vsaj delno, če ne že v celoti, tovrstni pristop. Dane razmere resda odpirajo mnoge nove možnosti za razvoj, vendar pa ob tem prinašajo tudi potencialno težavo: vezi, ki smo jih tekom poslovanja tkali znotraj podjetja, se lahko sedaj veliko hitreje začnejo razdirati, odnosi pa izgubljati na svojem pomenu.

👉👉👉 Več o naših kulinaričnih team buildingih 

Vsako uspešno podjetje se dobro zaveda, da je ravno motivacija zaposlenih temelj, na katerem razvoj in rast podjetja pravzaprav stojita in da ta izhaja iz občutka pripadnosti, čustvene navezanosti in pozitivnega odnosa do podjetja pri zaposlenih. Brez tega preprosto ne gre. Da torej lahko tudi v dobi ekstremne digitalizacije zagotovimo še nadaljnjo krepitev teh odnosov, se moramo situaciji prilagoditi in si dogodke, namenjene povezovanju interne javnosti, zamisliti kar na daljavo.

Pri Gastrofuziji smo v tovrstnih praksah odlično podkovani in vam z veseljem priskočimo na pomoč pri kreiranju učinkovitega in hkrati zabavnega kulinaričnega teambuildinga, ki se ga gosti udeležijo kar iz udobja lastnega doma. Lahko je pripravljen kot krajši vložek vaše poslovne konference ali pa kot popolnoma samostojen virtualni dogodek.

👉 DRUŽENJE … 15 minutni vložek v vašo poslovno konferenco ali poslovno druženje

✔ Pripravimo in pošljemo vam kulinarični paketek, ki ga z udeleženci naenkrat odprete, nazdravite in prigriznete. 👉 CHEFOV BOX, popolnoma prilagodljiv.

👉 USTVARJANJE … 20 do 30 minutni vložek

✔ Udeleženci dobijo kulinarični paketek sestavin domov, recepte šele naknadno na dan dogodka. Skupaj odprete kulinarični paketek na dan dogodka in prične se online ustvarjanje (najprej pa se nazdravi s kozarčkom vina 🍷 )

✔ Ustvarjanje povezuje profesionalni kuharski mojster

👉 DRUŽENJE, POVEZOVENJE IN USTVARJANJE … dve uri ali več

✔ Pripravimo vam popolno kulinarično popotovanje in kuharsko delavnico

✔ Ustvarjanje povezuje profesionalni kuharski mojster

✔ Vpletemo lahko tudi poslovno delavnico, zabavno animacijo, ples, … vse povezano s poslovnimi veščinami

✔ Vse delavnice izvajajo priznani strokovnjaki posameznega področja delovanja

✔ Na voljo tudi naš KULINARIČNI CENTER

Prepustite nam, da poskrbimo za strokovno izvedbo online kulinaričnega teambuildinga in s tem zagotovite ohranjanje motiviranosti vaših zaposlenih. Tudi v dani situaciji je mogoče še naprej krepiti kulturo podjetja in s tem dosegati močno povezanost delovne skupnosti. Podirajte meje pričakovanega in dosegajte izvrstne poslovne rezultate še naprej. Naj vas nič ne ustavi.

👉👉👉 Več o naših kulinaričnih team buildingih 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

V kolikor vas zanimajo načini in možnosti izvedbe online kulinaričnih team buildingov in delavnic nam pošljite povpraševanje ali pa nas pokličite. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.