KULINARIČNI TEAM BUILDINGI PO MERI

Kulinarika vsebuje vse elemente vrhunskega poslovanja, hkrati pa kuhanje dokazano povezuje in zbližuje. Zato so kulinarični oz. kuharski team building programi odličen ter nepozaben način povezovanja in nadgradnje delovanja vašega tima v zabavnem in sproščenem okolju.

Skozi kulinarične delavnice vplivamo predvsem na razvoj naslednjih poslovnih in vodstvenih kompetenc: odnos do dela in sodelavcev, komunikacija, povezovanje in sodelovanje, načrtovanje, deljenje vlog, pogajalske spretnosti, reševanje konfliktov. Hkrati pa se naučimo tudi kaj novega o kuhariji z nasveti in triki velikih kuharskih mojstrov.

Dogodek lahko povežemo tudi s celodnevnimi srečanji ali konferencami, ki vam jih pomagamo izvesti v celoti.

ODDAJTE POVPRAŠEVANJE

KULINARIČNI CENTER

TEAM BUILDING PROGRAME IZVAJAMO V NAŠEM KULINARIČNEM CENTRU ALI NA LOKACIJI PO IZBIRI

oglejte si dejavnosti v našem kulinaričnem centru

Boštjan Palčič team building ideje

KULINARIČNI EL CLASICO – TEAM BUILDING S POUDARKOM NA KOMUNIKACIJI, POVEZOVANJU IN SODELOVANJU

Posel smo ljudje.  Povezovanje in sodelovanje vedno vplivata na izboljšanje poslovnih rezultatov. Ključni namen programa je skozi kulinarično udejstvovanje poudariti pomen direktne komunikacije in sodelovanja pri dnevnem soočanju s poslovnimi, pa tudi zasebnimi izzivi.

Dogodek organiziramo na lokaciji po vaši izbiri ali pa v našem kulinaričnem centru!

Klikni in si oglej 👉 KULINARIČNI CENTER!

ODDAJTE POVPRAŠEVANJE

AFTER WORK KULINARIČNA DRUŽENJA

Povabite sodelavce in poslovne partnerje na sproščeno druženje in povezovanje na malce drugačen način. Brez kompliciranja in skrbi, prišli bodo vsi. Kulinarika dokazano združuje in ustvarja nove poslovne možnosti.

Dogodek organiziramo v našem kulinaričnem centru!

Klikni in si oglej 👉 KULINARIČNI CENTER!

ODDAJTE POVPRAŠEVANJE

KULINARIČNI DIGITALNI DETOX

Namen je preživeti polovico dneva ali cel dan brez digitalnih vplivov. Telefone, tablice in računalnike spravim v varno omaro. Ključni del programa je predpriprava na »digitalni razstrupljevalni dan«, s katerim pričnemo že teden prej na krajšem sestanku z vsemi udeleženci programa, kjer se pogovorimo o celotnem poteku, da bo dotični dan čimbolj učinkovit in zabaven.

ODDAJTE POVPRAŠEVANJE

SAILINARS – JADRALSKI TEAM BUILDING Z OKUSOM MEDITERANA

»Ne spreminjajmo smeri vetra, spremenimo smer jader«

Jadranje je odlična priložnost za pobeg iz vsakodnevne rutine in razvijanje odličnih timskih odnosov. Je moštveno usmerjen šport in izboljšuje komunikacijo, sodelovanje in razvijanje vodstvenih sposobnosti. Začinjen s kulinaričnimi izzivi zagotovo izboljša delovno vzdušje, učinkovitost odločitev, komunikacijo ter motivacijo.

Udeleženci so središče upravljanja jadrnice in sami poskrbijo za vse potrebno pod budnimi mentorstvom profesionalnega skiperja. Razvili smo pristop, ki omogoča razvoj tima kot celote, spodbuja sodelovanje in strukturira način komunikacije, vodi tim do cilja in mu pomaga pri postavljanju prioritet glede ključnih področij razvoja.

ODDAJTE POVPRAŠEVANJE

ANTI STRES IN ZDRAVJE

Kulinarika sprošča. Namenite sebi in sodelavcem malce oddiha od vsakodnevnih obremenitev ter si ob kulinaričnem druženju pod vodstvom kuharskih mojstrov pričarajte malce drugačen kolegij. Pripravimo in izvedemo lahko na sedežu podjetja ali zunanji lokaciji. Na začetku, na sredini ali pa ob koncu tedna. Zagotovo bo začetek naslednjega dne lažji in učinkovitejši.

ODDAJTE POVPRAŠEVANJE

KULINARIČNI ONLINE TEAM BUILDING – SPROŠČUJOČI DEL VAŠE ONLINE KONFERENCE

Povežite in motivirajte svojo ekipo tudi na spletu. S kulinaričnim online team buildingom ali pa zgolj kulinaričnimi vložki boste poskrbeli, da se bo o vašem online dogodku govorilo še dolgo časa.

Preberi več 👉 ONLINE KULINARIČNI TEAM BUILDING!

ODDAJTE POVPRAŠEVANJE

Osnovni potek programa, ki ga delno ali v celoti prilagodimo željam naročnika ter vrednotam podjetja:

Prihod udeležencev, prigrizek in pijača dobrodošlice (penina)
Pozdravni nagovor naročnika  in predstavitev delavnice z vključitvijo poslovnih elementov
Porazdelitev v skupine
Razdelitev vlog in nalog
Kuharijo vseskozi spremljajo kuharski mojstri, ki sproti prikazujejo trike, postopke in nasvete iz profesionalne kuhinje za domačo rabo
Predstavitev krožnikov in timov
Pojemo, kar smo skuhali
Sproščeno druženje

ZAUPAJO NAM

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

    IMATE VPRAŠANJE?
    KONTAKTIRAJTE NAS