Priznana švedska znamka Cederroth si prizadeva za razvoj povsem inovativnih rešitev prve pomoči, ki omogočajo, da jo povsem učinkovito nudi kdorkoli – ne glede na izobrazbo.

Smo slovenski zastopnik izdelkov prve pomoči Cederroth

Čeprav je v kriznih situacijah lahko edini rešitelj, prva pomoč prepogosto leži nekje na pozabljenem mestu, večina zaposlenih pa se je ne upa zares uporabiti. Pravzaprav na prvo pomoč radi pozabimo in o njej začnemo razmišljati šele po prvi večji nesreči na delovnem mestu, ko si očitamo, da bi lahko storili več, če bi imeli vzpostavljen učinkovit sistem za reševanje. Slednjega potrebuje prav vsaka poslovna dejavnost, ki vključuje fizično delo in posledično nosi tveganje za raznovrstne poškodbe: gostinstvo, organizacija dogodkov, mesarstvo, mizarstvo, vse vrste proizvodnje ipd.

Seveda pa različne panoge kličejo po različnih vrstah prve pomoči in zato so omarice in dispenzerji Cederroth temu tudi ustrezno prilagojene_i – le izbrati morate tisto_ega, ki vam najbolj ustreza.

RAZIŠČI IZDELKE

TEMELJNE PREDNOSTI PRVE POMOČI CEDERROTH

PRIROČNOST IN ENOSTAVNOST UPORABE

Prva pomoč znamke Cederroth se izvrstno odreže v vseh kriznih trenutkih, saj je znana po svoji priročnosti in enostavni uporabi. Prav vsak komplet, dispenzer in omarica je zasnovan_a na način, da jo lahko uporabi kdorkoli, tudi če nima predhodnega znanja o nudenju prve pomoči. Razvrstitev elementov prve pomoči je namreč izjemno jasna in pregledna, ob vsakem elementu pa so priložena tudi enostavna slikovna navodila za uporabo.

Na površini pod posamezno vrsto elementov prve pomoči so zabeležene referenčne številke, s pomočjo katerih lahko enostavno opravite naročilo elementov, ki vam primanjkujejo. Naročilo je možno prek telefona ali naše spletne trgovine, kjer izdelke najdete pod kategorijo Dopolnila, refil.

DOSTOPNOST

Izdelki prve pomoči Cederroth slovijo tudi po svoji dostopnosti. Omarice in dispenzerji se namreč pritrdijo na steno in tako preprečijo nepotrebno iskanje prve pomoči po celotnem podjetju. S tem predstavljajo izvrstno dopolnilo paketu prve pomoči, ki je sicer določen z regulativo. 👌

HITRA OPAZNOST

Za večjo opaznost omaric, dispenzerjev in kompletov prve pomoči poskrbi njihova vizualna zasnova. Premišljen design in unikatna barvna shema je kompletom prve pomoči Cederroth M, L in XL leta 2016 prinesla celo Red Dot Design Award. 👈😮

SKOK NA IZDELKE
učinkovita prva pomoč za podjetja