Kulinarični online team building

Vstopili smo v novo obdobje – obdobje dela od doma, spletnih sestankov, razgovorov za službo, konferenc … skratka, v obdobje fizične distance in povezovanja na daljavo. Dane razmere resda odpirajo mnoge nove možnosti za razvoj, vendar pa ob tem prinašajo tudi potencialno težavo: vezi, ki smo jih tekom poslovanja tkali znotraj podjetja, se lahko sedaj veliko hitreje začnejo razdirati, odnosi pa izgubljati na svojem pomenu.

Več o naših kulinaričnih team buildingih 

Vsako uspešno podjetje se dobro zaveda, da je ravno motivacija zaposlenih temelj, na katerem razvoj in rast podjetja pravzaprav stojita in da ta izhaja iz občutka pripadnosti, čustvene navezanosti in pozitivnega odnosa do podjetja pri zaposlenih. Brez tega preprosto ne gre. Da torej lahko tudi v dobi ekstremne digitalizacije zagotovimo še nadaljnjo krepitev teh odnosov, se moramo situaciji prilagoditi in si dogodke, namenjene povezovanju interne javnosti, zamisliti kar na daljavo.

virtualna konferenca z online kulinaričnim team buildingom je odličen način za motivacijo zaposlenih

virtualna konferenca, online konferenca, virtualni kulinarični team building, online kulinarični dogodek

Pri Gastrofuziji smo v tovrstnih praksah odlično podkovani in vam z veseljem priskočimo na pomoč pri kreiranju učinkovitega in hkrati zabavnega kulinaričnega teambuildinga, ki se ga gosti udeležijo kar iz udobja lastnega doma. Lahko je pripravljen kot krajši vložek vaše poslovne konference ali pa kot popolnoma samostojen virtualni dogodek.

Prepustite nam, da poskrbimo za strokovno izvedbo online kulinaričnega teambuildinga in s tem zagotovite ohranjanje motiviranosti vaših zaposlenih. Tudi v dani situaciji je mogoče še naprej krepiti kulturo podjetja in s tem dosegati močno povezanost delovne skupnosti. Podirajte meje pričakovanega in dosegajte izvrstne poslovne rezultate še naprej. Naj vas nič ne ustavi.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

V kolikor vas zanimajo načini in možnosti izvedbe online kulinaričnih team buildingov in delavnic nam pošljite povpraševanje ali pa nas pokličite. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.