Mesno razvajanje za vsako priložnost

89,00

NA ZALOGI

Termin:

  • sreda, 22. 10. 2025 (17.00 – 21.00) – RAZPRODANO
  • sreda, 12. 11. 2025 (17.00 – 21.00) – RAZPRODANO
  • sreda, 14. 1. 2026 (17.00 – 21.00) 
  • sreda, 4. 2. 2026 (17.00 – 21.00)

Izvajalec tečaja: Jure Starman

Zahtevnost: ❤️ ❤️ 

Kraj: Kulinarični center Gastrofuzija (Kajuhova ulica 32 R, 1000 Ljubljana, BTC cona)

Kaj bomo pripravljali:

  • “Pulled pork” burger
  • goveja tagliata na rukoli
  • goveji zrezki v čebulni omaki
  • steaki za vsako priložnost (t-bone,…)

V ceno kuharske delavnice je vštet predpasnik, začetni prigrizek in vinska spremljava tekom ustvarjanja.

Podari z darilnim bonom

Opis

Osvojeno znanje & spretnosti:

  • spoznavanje in izbira različnih kosov mesa pri mesarju
  • spoznavanje zakonitosti počasne peke mesa
  • razkrivanje tehnik in trikov pri pripravi klasičnih mesnih dobrot
  • kako speči vrhunski steak 

Program:

Po krajšem uvodu in spoznavanju drug drugega, nam bo Jure povedal nekaj zanimivosti o pripravi okusnih mesnin ter predstavil jedi, ki jih bomo skupaj ustvarili. Ker tapravi “pulled pork” ali trgana svinjina zahteva veliko časa za pripravo, jo bo Jure postavil v pečico že pred prihodom tečajnikov. V sproščenem in zabavnem okolju bomo ob vinski spremljavi pričeli z odkrivanjem skrivnosti priprave okusnih in sočnih mesnih dobrot.

Vse svoje kreacije, katerih vam ne bo uspelo zaužiti med tečajem , boste seveda lahko vzeli domov in z njimi pogostili tudi svoje najbližje.

Lahko se prijavite v skupini ali kot posamezniki – v obeh primerih je odlično vzdušje zagotovljeno!

Minimalna udeležba na delavnicah je 4, maksimalna 14 oseb.

Dodatne informacije

ŽELENI TERMIN

sreda, 1. 10. 2025, sreda, 22. 10. 2025, sreda, 12. 11. 2025, sreda, 14. 1. 2026, sreda, 4. 2. 2026

Morda vam bo prav tako všeč…

Naslov

Pojdi na vrh