Termin:
- sobota, 31.1.2026 (17.00 – 21.00)
- sobota, 28.3.2026 (17.00 – 21.00)
Kraj / place: Kulinarični center Gastrofuzija (Kajuhova ulica 32 R, 1000 Ljubljana, BTC cona)
Zahtevnost: ❤️❤️🤍
Izvajalka: Urška Dolinšek
Za pričetek: francoski šampanjec in prigrizek dobrodošlice
Dogodek bodo spremljale penine in vina nagrajenih vrhunskih slovenskih vinarjev (iz Goriških Brd in Prlekije).
Za vse dodatne informacije pokličite 041 718 610.
Pripravljali bomo:
Ostrige + šampanjec
Jakobove pokrovače
- s kostanjevo kremo in praženimi lešniki,
- hrustljavi kruhki
Losos v srajčki (Vol au vent)
Karamelizirana jabolčna pita (Tarte Tatin)
Za izvedbo delavnice bo poskrbela priznana chefinja Urška Dolinšek, ki je svoje izkušnje pridobivala v priznanih pariških restavracijah.
V ceno kuharske delavnice je vštet predpasnik, začetni prigrizek in vinska spremljava tekom ustvarjanja.
*Ob unovčenju darilnega bona se doplača razlika do polne cene tečaja.








