Termin:  

  • sobota, 31.1.2026 (17.00 – 21.00) 
  • sobota, 28.3.2026 (17.00 – 21.00)

Kraj / place: Kulinarični center Gastrofuzija (Kajuhova ulica 32 R, 1000 Ljubljana, BTC cona)

Zahtevnost: ❤️❤️🤍

Izvajalka: Urška Dolinšek

Za pričetek: francoski šampanjec in prigrizek dobrodošlice

Dogodek bodo spremljale penine in vina nagrajenih vrhunskih slovenskih vinarjev (iz Goriških Brd in Prlekije).

Za vse dodatne informacije pokličite 041 718 610.

Pripravljali bomo:

Ostrige + šampanjec

Jakobove pokrovače

  • s kostanjevo kremo in praženimi lešniki,
  • hrustljavi kruhki

Losos v srajčki (Vol au vent)

Karamelizirana jabolčna pita (Tarte Tatin)

Za izvedbo delavnice bo poskrbela priznana chefinja Urška Dolinšek, ki je svoje izkušnje pridobivala v priznanih pariških restavracijah. 

V ceno kuharske delavnice je vštet predpasnik, začetni prigrizek in vinska spremljava tekom ustvarjanja.

Podari z darilnim bonom

*Ob unovčenju darilnega bona se doplača razlika do polne cene tečaja.