KULINARIČNI TEČAJI IN DOGODKI ZA VSAK OKUS!
-
Contents of the gift box: Gift certificate for any Kuhaj kot chef cooking courses & Slovenian EMO mug (0.37l) Value: The value of the gift certificate is for the entire cooking course. Možnost koriščenja: Participation in any kulinaričnem tečaju Kuhaj kot chef ali nakup ostalih izdelkov v online store. spletni trgovini. Type: physical package Validity: The gift certificate is valid for 5 years. Location of cooking courses: Kulinarični center Gastrofuzija, Kajuhova ulica 32 R, 1000 Ljubljana, BTC cona
-
Dates:
- torek, 3. 2. 2026 (17.00 - 21.00)
- ponedeljek, 23. 3. 2026 (17.00 - 21.00)
- Traditional Italian sauces (di riccota, pesto alla genovese, carbonara)
- Homemade pasta
- Creamy risotto
- Focaccia
-
Dates:
- sreda, 14. 1. 2026 (17.00 - 21.00)
- sreda, 4. 2. 2026 (17.00 - 21.00)
- sreda, 4. 3. 2026 (17.00 - 21.00)
- sreda, 28. 3. 2026 (17.00 - 21.00)
An apron, an initial snack, and wine accompaniment during the cooking class are included in the price.- "Pulled pork" burger
- beef tagliataa with arugula
- beef steaks in onion sauce
- steaki za vsako priložnost (t-bone,...)
-
Dates:
- torek, 27. 1. 2026 (17.00 - 21.00)
- ponedeljek, 16. 3. 2026 (17.00 - 21.00)
- Traditional fish stew
- Sea bream baked in salt
- "Pljukanci" with a Mediterranean sauce
- Baked Mediterranean polenta
- Octopus (sous-vide) salad
-
Dates:
- ponedeljek, 26. 1. 2026 (17.30 – 21.30) - RAZPRODANO!
- torek, 3. 3. 2026 (17.30 – 21.30) - RAZPRODANO! Nove termine razpišemo kmalu.
- Ramen - japonska juha z rezanci, algami in zelenjavo (ribja in mesna jušna osnova)
- Gyoza - mesni in zelenjavni japonski žepki
- basic cooking techniques and food preparation procedures
- Learn about Japanese seasonings japonskih začimb
- ... in še mnogo več
-
Dates:
- petek, 9. 1. 2026 (17.00 - 21.00) - RAZPRODANO
- ponedeljek, 2. 3. 2026 (17.00 - 21.00)
- petek, 20. 3. 2026 (17.00 - 21.00)
Acquired skills:- Pad thai
- Tom Yum
- Spring rolls
- Bua loy - riževe kroglice v kokosovem mleku
- basic cooking techniques and food preparation procedures
- Learn about Japanese seasonings tajskih začimb in zelišč
- ... in še mnogo več
-
Dates:
- torek, 20. 1. 2026 (17.00 - 21.00) - RAZPRODANO Nove termine razpišemo po novem letu.
Od kitajskih do tajvanskih okusov, naučite se pripravljati prave pristne soparjene štručke (bao buns), zvijati spomladanske zavitke in speči mongolsko meso.Prva dva recepta se je Brina naučila na Gordon Ramsay Akademiji.RECEPTI:An apron, an initial snack, and wine accompaniment during the cooking class are included in the price.- BAO BUNS z ribo (okisana čebula, kumare, majoneza)
- spomladanski zavitki s svinjino, zeljem, korenjem
- mongolsko meso z rižem
TEHNIKE:- BAO BUNS: priprava in delo s testom, učenje japonskega stila cvrtja, kako okisati zelenjavo, kako narediti svojo majonezo, soparjenje
- spomladanski zavitki s svinjino, zeljem, korenjem: cvrtje, učenje različnih nadevov
- mongolsko meso z rižem: praženje v woku, pravilna priprava riža
-
Dates:
- sobota, 24. 1. 2026 (17.00 - 21.00)
- Different types of dough: plain, tomato, spinach and whole wheat
- Ravioli
- Tortellini
- Tagliatelle
- "Fuži"
- Buckwheat gnocchi
- Different types of sauces (tomato, truffle, cheese, pesto and mushroom)
-
Dates:
- torek, 13. 1. 2026 (17.00 - 21.00)
- sobota, 7. 3. 2026 (17.00 - 21.00)
Acquired skills:- Tortilje: pšenične in koruzne
- Tacos tinga - piščanec
- Tacos barbacoa - govedina
- Tacos de pescado - kozice z ananasom
- Tacos de frijoles fritos - pražen fižol
- Omake: Salsa habanera (zelo pekoče), Salsa roja (nežno pekoče), Guacamole, Salsa bianca
- Topingi: Koriander, Čebula v kisu, Pico de gallo, Jalapeno čili v kisu
Osnovne kuharske tehnike in postopke priprave jedi, spoznavanje mehiških začimb in postopkov priprav jedi. Dodatni bonus nasvetov - kaj vse še lahko izpeljete in naredite iz pridobljenega znanja.An apron, an initial snack, and wine accompaniment during the cooking class are included in the price. -
Dates:
- ponedeljek, 19. 1. 2026 (17.30 – 21.30) - RAZPRODANO
- petek, 13. 2. 2026 (17.30 – 21.30)
- Sushi na različne načine
- Tempura - tipična japonska jed iz zelenjave ali morske hrane, ocvrta
- basic cooking techniques and food preparation procedures
- Learn about Japanese seasonings japonskih začimb
- ... in še mnogo več
-
Contents of the gift box: Gift certificate for any Kuhaj kot chef cooking courses & Slovenian EMO mug (0.37l) Value: The value of the gift certificate is for the entire cooking course. Možnost koriščenja: Participation in any kulinaričnem tečaju Kuhaj kot chef ali nakup ostalih izdelkov v online store. spletni trgovini. Type: physical package Validity: The gift certificate is valid for 5 years. Location of cooking courses: Kulinarični center Gastrofuzija, Kajuhova ulica 32 R, 1000 Ljubljana, BTC cona
-
Dates:
- sobota, 31.1.2026 (17.00 - 21.00)
- sobota, 28.3.2026 (17.00 - 21.00)
Ostrige + šampanjec Jakobove pokrovačeZa izvedbo delavnice bo poskrbela priznana chefinja Urška Dolinšek, ki je svoje izkušnje pridobivala v priznanih pariških restavracijah. An apron, an initial snack, and wine accompaniment during the cooking class are included in the price. *Ob unovčenju darilnega bona se doplača razlika do polne cene tečaja.- s kostanjevo kremo in praženimi lešniki,
- hrustljavi kruhki
-
Dates:
- ponedeljek, 9. 2. 2026 (17:00 - 21:00)
- torek, 31. 3. 2026 (17:00 - 21:00)
An apron, an initial snack, and wine accompaniment during the cooking class are included in the price.- Guacamole Tradicional – Kremni avokadov namaz s svežimi sestavinami
- Totopos – Domači hrustljavi tortiljini čipsi
- Enchiladas Rojas – Koruzne tortilje v nežni rdeči omaki, polnjene s svežim sirom in prelito s smetano
- Piščančje Flaute – Hrustljavo zviti tacoji, polnjeni z okusno natrgano piščančjo maso
- Salsa – Okusna, pristna mehiška omaka
- Arroz con Leche – Klasičen mehiški mlečni riž
-
Dates:
- NOVI TERMINI V PRIPRAVI (okvirno do 15.12. razpišemo nove termine)
V ceno kuharske delavnice je vštet predpasnik, začetni prigrizek in vrhunska vinska spremljava tekom ustvarjanja.-
Telečja jetrca / čufti
-
Krškopoljski tomahawk
-
Ribeye (slovenska govedina)
-
Cowboy steak (tomahawk, slovenska govedina)
-
Piščanec – opcijsko za tiste, ki želijo raziskati tudi lažje mesne tone.
-
Dates:
- NOV TERMIN OBJAVIMO KMALU!
An apron, an initial snack, and wine accompaniment during the cooking class are included in the price.- Guacamole Tradicional – Kremni avokadov namaz s svežimi sestavinami
- Totopos – Domači hrustljavi tortiljini čipsi
- Pozole Rojo – Tradicionalna mehiška juha iz hominija in svinjine
- Salsa – Okusna, pristna mehiška omaka
- Arroz con Leche – Klasičen mehiški mlečni riž
- Hibiscus Limonada – Osvežujoča pijača s cvetličnim in citrusnim pridihom