KULINARIČNA AKADEMIJA

Kuhaj kot Chef

Fine Dining Experience

PRIJAVI SE
ZAČETNI TEČAJ

Si želite vedeti in predvsem doživeti pravilno uporabo sestavin, spoznati kakšna so dobra živila, biti organizirani in predvsem si nabrati kuharska znanja in tehnike, ki vas bodo iz vas privabile na plan kuharja v vas, kateri bo znal pričakati svoje goste ob čudovito obloženi mizi? Potem ste na pravem mestu.

Naši kuharski mojstri vas bodo popeljali v bolj podroben svet kulinarike, ki zajema več področij.

Teme izobraževanja

ZAČETNI TEČAJ
  • Pravilen izbor sestavin
  • Organizacija dela
  • Tehnološki postopki priprave jedi
  • Kako sestaviti meni
  • Uporaba in spoznavanje začimb v prehrani
  • Kako pravilno izbrati meso in deli mesa
  • Uporaba termične obdelave živil na nizki temperaturi – SOUS VIDE
  • Izdelava štirihodnega menija
  • Izdelava testenin
  • Kako narediti moderno sladico
pREBERI VEČ
Minimalno 8 do maksimalno 15 udeležencev

Trajanje:
65 ur oz. 10 dni

Cena delavnice:
1750 €

– SPOZNAJTE PREDVATELJE –

BOŠTJAN PALČIČ
BOŠTJAN PALČIČ
Jed, ki jo postrežemo našim gostom je kot naše ogledalo. Odraža kako smo organizirani, kako smo pripravljeni na izzive, kje so naše meje in do kam si upamo iti. Če se vse poklopi, je tudi krožnik lep in hrana okusna. Kuhar ponosem in gostje zadovoljni …
ALMA REKIĆ
ALMA REKIĆ
Jed, ki jo postrežemo našim gostom je kot naše ogledalo. Odraža kako smo organizirani, kako smo pripravljeni na izzive, kje so naše meje in do kam si upamo iti. Če se vse poklopi, je tudi krožnik lep in hrana okusna. Kuhar ponosem in gostje zadovoljni …
SE ŽELIŠ DIREKTNO UČITI OD PROFESIONALNIH KUHARJEV?
PRIDRUŽI SE DELAVNICI!
KONTAKT