ZAČETNI TEČAJ
Si želite vedeti in predvsem doživeti pravilno uporabo sestavin, spoznati kakšna so dobra živila, biti organizirani in predvsem si nabrati kuharska znanja in tehnike, ki vas bodo iz vas privabile na plan kuharja v vas, kateri bo znal pričakati svoje goste ob čudovito obloženi mizi? Potem ste na pravem mestu.
Naši kuharski mojstri vas bodo popeljali v bolj podroben svet kulinarike, ki zajema več področij.
Teme izobraževanja
ZAČETNI TEČAJ
- Pravilen izbor sestavin
- Organizacija dela
- Tehnološki postopki priprave jedi
- Kako sestaviti meni
- Uporaba in spoznavanje začimb v prehrani
- Kako pravilno izbrati meso in deli mesa
- Uporaba termične obdelave živil na nizki temperaturi – SOUS VIDE
- Izdelava štirihodnega menija
- Izdelava testenin
- Kako narediti moderno sladico
Minimalno 8 do maksimalno 15 udeležencev
Trajanje:
65 ur oz. 10 dni
Cena delavnice:
1750 €
– SPOZNAJTE PREDVATELJE –