Kako kuhanje, kuharski tečaji in kuharski team buildingi vplivajo na izboljšanje življenjskih ter poslovnih spretnosti

Kuhanje je eden najboljših načinov za učenje pomembnih življenjskih veščin. Kuhanje nauči kako izboljšati veščine, ki jih uporabljamo vsak dan, tako v osebnem kot poslovnem življenju. Nič drugega ne bi moglo naučiti življenjskih veščin tako okusno in zabavno!

VEČ O NAŠIH KUHARSKI TEČAJIH
VEČ O NAŠIH KUHARSKIH TEAM BUILDING PROGRAMIH

5 razlogov, zakaj bi se morali udeležiti kuharskih tečajev ali pa organizirati kuharski team building znotraj podjetja:

1. Spoznajte nove recepte, trike in nasvete profesionalnih kuharskih mojstrov

Ne glede na to, ali kuhate za enega, dva ali načrtujete obroke za vso družino, se včasih lahko zataknete v kolobarju receptov in vedno znova pripravite enake obroke, ker so enostavni ali hitri. Obisk kuharskega tečaja vas lahko navdihne, da poskusite nove obroke in dodate nekaj raznolikosti v svoj tedenski urnik.

2. Družite se, spoznajte nove ljudi ali pa poglobite odnose s sodelavci in poslovnimi partnerji

Kuharija je kot nalašč za sklepanje novih prijateljev, povezovanje in poglabljanje odnosov. Mogoče boste spoznali novo simpatijo, sorodno drušo ali pa pristno zgodbo svojega sodelavca

3. Poskusite nove in raznolike jedi

Na kuharskih tečajih in kulinaričnih oz. kuharskih team building programih boste pripravljali več jedi in prav vse boste poizkusili. Zagotavljamo vam, da lačni ne boste odšli domov :-)

4. Med spoznavanjem in mešanjem vlog dobite drugačen pogled

Pri skupnem ustvarjanju na kuharskem tečaju dobite popolnoma drugačen pogled na osebo, ki ste jo ravnokar spoznali, kot če bi jo spoznali v kakšnem lokalu. Taka poznanstva so običajno pristnejša. Pri kuharskem team buildingu, ki je namenjen predvsem poslovnemu okolju, pa med mešanjem vlog dobite drugačno perspektivo, naj bo šef za spremembo vaš asistent, vi pa glavni kuhar.

5. Skočili boste iz območja udobja in… uživali :-)

VEČ O NAŠIH KUHARSKI TEČAJIH
VEČ O NAŠIH KUHARSKIH TEAM BUILDING PROGRAMIH

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE