Mini chef

20,00

RAZPRODANO

Termini: po dogovoru

Izvajalec: Boštjan Palčič

Zahtevnost:

Jezik:   (SLO)

Kraj: Kulinarični center Gastrofuzija (Dolenjska cesta 242, Ljubljana Rudnik)

Osvojene spretnosti: osnovni postopki kuhanja, spoznavanje s kuhinjskimi pripomočki in raziskovanje raznolikih sestavin, začimb, tekstur in barv iz celotnega sveta!

ZA VSE KUHARSKE TEČAJE JE MOGOČE KORISTITI BON21

RAZPRODANO

Opis

 

Mini chef  je zabavna kuharska delavnica za otroke. Po dogovoru se lahko izvede tudi v obliki zaključene družbe, zato pa je izvrstna za vse vrste otroških praznovanj – od rojstnih dni do zabav ob koncu tedna!

Izvaja jo priznan kuharski mojster Boštjan Palčič, ki zna ujeti pravo ravnotežje med zabavno animacijo in učenjem. Mali kuharji bodo skozi delavnico zagotovo vzljubili kulinariko, saj bodo dobili priložnost za prosto ustvarjanje, obenem pa jim bodo dane le tiste zadolžitve, ki so zares varne in primerne njihovi starosti. Otroška domišljija ne pozna meja in na kulinaričnih delavnicah Kuhaj kot chef vedno spodbujamo vse tiste najbolj nore ideje ter jih poskušamo vključevati v pripravljanje čarobnega mini kosilca.

Kuharska delavnica Mini chef je namenjena temu, da otroci spoznavajo osnovne kuharske postopke in se igrajo z različnimi živili, začimbami, zelišči, barvami in teksturami. Tečaj kuhanja je popolnoma prilagojen delu z otroki in zato na njem dodatno varstvo staršev / skrbnikov ni potrebno. Če pa si želite biti tudi sami del te prisrčne kulinarične zgodbice, ste seveda toplo vabljeni, da se nam pridružite pri ustvarjanju. Vstop za posameznega starša / skrbnika se obračunava enako kot vstop za otroka, tj. 20 EUR na osebo.

Minimalna udeležba na delavnicah Kuhaj kot chef je 4, maksimalna pa 12 oseb. Delavnica je nižje težavnosti, zato je primerna za otroke med 4. in 10. letom starosti. V ceno Mini chef kuharske delavnice je vštet predpasnik, mini kosilo, prigrizek in brezalkoholna pijača.

Program*:

  • Kratka predstavitev aktivnosti
  • Spoznavanje s sestavinami in kuhinjskimi pripomočki
  • Priprava mini kosilca & animacija
  • Degustacija & zabava

*Program kuharske delavnice se vedno prilagodi starosti otrok in njihovemu predznanju v kuhinji.

Dobrodošli!

Go to Top