Azijska kulinarika z Brino

89,00

NA ZALOGI

Dates:

  • torek, 28. 10. 2025 (17.00 – 21.00)

Kraj / place: Kulinarični center Gastrofuzija (Kajuhova ulica 32 R, 1000 Ljubljana, BTC cona)

Izvajalka:  Brina Robinik Kobal

Od kitajskih do tajvanskih okusov, naučite se pripravljati prave pristne soparjene štručke (bao buns), zvijati spomladanske zavitke in speči mongolsko meso.
Prva dva recepta se je Brina naučila na Gordon Ramsay Akademiji.
RECEPTI:
  • BAO BUNS z ribo (okisana čebula, kumare, majoneza)
  • spomladanski zavitki s svinjino, zeljem, korenjem
  • mongolsko meso z rižem
TEHNIKE:
  • BAO BUNS: priprava in delo s testom, učenje japonskega stila cvrtja, kako okisati zelenjavo, kako narediti svojo majonezo, soparjenje
  • spomladanski zavitki s svinjino, zeljem, korenjem: cvrtje, učenje različnih nadevov
  • mongolsko meso z rižem: praženje v woku, pravilna priprava riža

An apron, an initial snack, and wine accompaniment during the cooking class are included in the price.

Get a gift certificate

Description

Program:

After the greeting and a short presentation of the program, popeljali v svet od kitajskih do tajvanskih okusov, se naučili pripravljati prave pristne soparjene štručke (bao buns), zvijati spomladanske zavitke in speči mongolsko meso.

Naučite se pripravljati azijske jedi in navdušite svoje najbližje na naslednjem družinskem kosilu.

Skupaj z našimi chefi bomo pripravili okusne jedi, se zabavali in seveda vse, kar bomo skupaj skuhali, bomo tudi pojedli.

Delavnico bo vodila Brina Robinik Kobal, tekmovalka Masterchefa, se izobraževala na Akademiji Gordon Ramsayja, trenutno pa dela v restavraciji JAZ by Ana Roš.

Title

Go to Top